Intro doop

Welkom bij ons dooponderwijs

IMG 1770Hartelijk dank voor je interesse in de doop! We zijn verheugd dat je deze belangrijke stap in je geloofsleven overweegt. Bij Christengemeente De Hoeksteen hechten we veel waarde aan de doop als een fundamenteel onderdeel van het geloof en gehoorzaamheid aan de opdracht die Jezus ons heeft nagelaten.

In de Bijbelstudie zullen we samen ontdekken wat de doop in water inhoudt. We onderzoeken de oorsprong, betekenis, en vorm van de doop, evenals de voorwaarden die eraan verbonden zijn. Ons doel is niet om een volledig encyclopedisch overzicht te geven, maar om de meest voorkomende vragen te beantwoorden en je te helpen een goed begrip te krijgen van deze belangrijke geloofshandeling.

We hopen dat je deze studie met een open hart en geest doorneemt. Mocht je na het lezen nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te ondersteunen en verdere uitleg te geven.

De doop is een symbool van de dood en opstanding van Christus, en door je te laten dopen, geef je een krachtig getuigenis van je geloof en toewijding aan Hem. Mocht je deze keuze willen maken dan zien we ernaar uit om samen met jou deze stap te zetten en je te verwelkomen in onze geloofsgemeenschap.

Je kan hier ook praktische informatie terug vinden over hoe een doopdienst wordt georganiseerd.

Doop onderwijs

 

Doop Praktisch