Mijn gedachten zijn over u 

 

 “Want ik weet welke gedachten ik over u koester, luidt het woord des Heren, gedachten van vrede en niet van onheil, om u een hoopvolle toekomst te geven.” Jeremia 29:11.

 


E.

Wat een voorrecht om met de Heer te mogen wandelen. Hoe wij naar onszelf kijken, hoe anderen naar ons kijken, dat maakt niets uit. De enige, mooie waarheid is hoe God naar ons kijkt. En dan maakt het niet uit hoe je verleden was, of hoe je nu soms nog faalt. Aan Zijn Liefde komt nooit een eind ! ?


S.

Voor mij is deze tekst als een soort van 'emotionele verzekering' ;) . Ongeacht wat op onze weg komt, ongeacht hij groot de druk is, of welke emoties mijn dag vullen, op het einde van de dag is God daar met een tekst als deze, in dit geval een belofte op een hoopvolle toekomst. Dat wil niet zeggen dat het leven gemakkelijk is, maar wel dat God op weg is met mij.


L.

In zoveel omstandigheden voel je zijn liefde , in kleine dingen in grote dingen maar je voelt je geliefd en dat geeft je superkracht om door te gaan , daar waar iemand zonder God juist zou eronderdoor gaan

Ik schrijf me in

voor komende zondag